Om oss

OK KJEMI Drammen AS er en norsk produksjonsbedrift. Vi produserer det meste innen flytende rengjøringsmidler / teknisk - kjemiske produkter, etter egne resepter og under streng kvalitetskontroll. I tillegg til å produserer våre egne OK Produkter, produserer vi også flytende produkter for andre firmaer som ønsker sitt eget merkenavn.   

Vi er totalleverandør av flytende, effektive, miljøvennlige renholds- og vedlikeholdsprodukter i Norge.

Vi er vant til, og liker å betjene, "krevende" kunder. Fra disse får vi stadig tilbakemeldinger om at vi er meget gode på service / oppfølging / leveringstid / kvalitet og kontinuitet.

OK PRODUKTENE omfatter alt fra snille, hudvennlige toalettsåper og innvendige renholdsmidler, til sterke avfettingsvæsker og mange ulike spesialmidler. Produktene er anerkjente miljøvennlige produkter, utviklet for å være så effektive som mulig til sitt bruk, produsert i konsentrert form, med store blandingsforhold.

Vi følger godt med på verdensmarkedet i hva som skjer med utvikling av nye miljøvennlige råvarer. Det førte blant annet til at vi var de første her i landet til å presentere en hel serie vaskemidler uten Nonylfenoletoksilat. Mange av OK-produktene er testet i utenforstående seriøse laboratorier tilhørende bl.a. Forsvarets ulike avdelinger, med gode resultater. Dette har ført til at mange av våre OK-produkter er NATO-klassifisert med egne natonummer.
 
I tillegg til å produsere våre egne flytende OK-produkter, lagerfører og skaffer vi  mange typer kjemiske stoffer samt en del generelt renholdsutstyr. 

Nye rammeavtaler inngått i de siste årene tilsier en fortsatt god og stabil vekst til fordel for en stadig forbedring og utvikling i våre effektive, miljøvennlige produkter.

Vi er stolte av de gode referanser vi får, om både varenes kvalitet, bruks- og miljøvennlighet, samt vår leveringsdyktighet, stabilitet og service. 
 
OK KJEMI Drammen AS  | Tlf.: 32 80 10 70 | ok@okkjemi.no