OM OSS / REFERANSEKUNDER

REFERANSEKUNDER

Vi er vant til å betjene "krevende" kunder med høye krav til dokumentasjon og nøyaktighet. Vi liker det! Her har vi tillatt oss å nevne noen av våre største og beste kunder. Disse kundene har i mange år utgjort en betydelig del av vår totalomsetning, og det ser vi på som en tillitserklæring.  
 

FORSVARET har valgt å bruke våre OK PRODUKTER.
Forsvaret stiller store krav om effektive, helse og miljøvennlige, hurtigseparerende produkter. Vi i OK har klart å tilfredstille disse kravene og har hatt et nært samarbeid med Forsvaret for å tilfredstille deres krav og behov, både når det gjelder utvikling av nye miljø-produkter, oppfølging og opplæring i HMS og riktig bruk av produktene. 
OK-PRODUKTER har vært på ulike Rammeavtale med Forsvaret gjennom veldig mange år.  Mange av OK-PRODUKTENE er registrert med NATONUMMER.
 
MANTENA AS er en av NSB konsernets avdelinger, og en av våre store og faste avtagere gjennom mange år. Miljøprodukter, HMS, rask levering etc. er selvfølgelig krav som vi tilfredstiller. OK-PRODUKTER blir brukt i konsernets verksteder, vaskehaller, dusjanlegg, inn- og utvendig renhold etc.
 
OK PRODUKTENE FORHANDLES AV:
 
TOOLS AS med avdelinger i hele Norge.
RUBIX AS
KLAR1 AS
TESS AS
AHLSELL AS
SKOVLY ENGROS AS
 
OFFSHORE: OK-RiggCleanere og OK Rig Wash har gjennom mange år vært levert i store mengder til flere plattformer på den norske sokkelen. OK RIG-WASH PRODUKTENE ble godkjent og valgt for bruk ved prøveboringene i Barentshavet. OK-Rig Wash produktene er HOCNF klassifisert med miljøvurdering. OK Produktene benyttes hovedsakelig til avfetting av dekk og boreutsyr.  
OK KJEMI Drammen AS  | Tlf.: 32 80 10 70 | ok@okkjemi.no